Photoepilation lézer ultrahang cukor paszta szőrtelenítő módszerek sok,

De ami a számodra a legmegfelelőbb bemutatjuk áttekintést a leghíresebb, legjobban szerettem volna lézeres szőrtelenítés ez egy fájdalommentes, valamint non-invazív módszer szőrtelenítés.

Photoepilation lézer ultrahang cukor paszta szőrtelenítő módszerek sok,

Ez alatt az epilálás az oldalon közzétett a lézer sugár, amely aktívan hat a haj, meg a tüsző a hő, amely során a felszívódást, a sugár által a pigment keletkezik, ez aláássa a hagymát ez teszi a gyökerek nőnek gyenge, a szőrszálak nőnek, egyre lassabban. Fokozatosan hagyja abba a növekvő összesen meg kell jegyezni, hogy a hajszál az aktív növekedési fázisban van a szőrszálak a nyugalmi fázis, természetesen folyamatosan növekszik, ezért kell a kezeléseket kell végezni többször is korlátozások a Lézer működik a legjobban, a haját egy nagyobb mennyiségű pigment ezért, a sötétebb a haj, annál jobb. Éppen ellenkezőleg, a problémás, nagyon világos vagy ősz hajszálat ilyen esetben nem garantálható a siker ott is kell, hogy neopálenou, vagy a legkevesebb, cserzett bőr.

Nem megfelelő, vagy előtt, vagy a beavatkozás után, látogasson el a szolárium vagy kiteszik a napfény. A kezelt területek védelme érdekében szükséges a krém magas tényező a szőrszálak egy adott területen kell lennie legalább egy hónap epilované eltávolítani, epilálás borotva, viasz, vagy bármely más módon, mely a szőrszálakat kitépte a gyökerek az ajánlott ismétlődések száma: három-hat alkalommal négy-hat hét után, de ezek a számok csak tájékoztató jellegű minden egyes egyének nőnek a szőrszálak egyébként intenzíven, izzók kerülnek másképp hossza kezelés: nagyon gyors, attól függően, hogy a terület egy pár perces kis területek, pl. a felső ajkát, állát, ágyék fél óra után a nagyobb területek vádli, comb, egész lábak szemléltető kép Photoepilation IPL a photoepilation az izzó a hajszálat hatástalanították a IPL, azaz intenzív pulzáló fény.

Egy különleges optikai fej bocsát ki egy villanás,

Pigment ez a flash fel, a fény hővé alakul, amely megsérti a hagymát minden hangszeres módszerek, lehetséges, hogy egy idő után ez nagyon egyéni szőrszálak a kis mennyiségben megjelennek ebben az esetben célszerű alávetni fenntartó kezelések.

Egy különleges optikai fej bocsát ki egy villanás,

A minőségi szalon javasolni fogja önnek magyarázni mindent a kezelés nagyon hasonló lézer az alapvető különbség abban rejlik, hogy a hullámhossz a sugar a lézersugár egy pontos hullámhossz, koherens, illetve jogi aktusok nagy erővel a pigment található sejtek a haj izzó, ami az energiát nyel el. Éppen ellenkezőleg, az IPL termel sugárzás csak egy sor hullámhosszon, ezért nem pontosan adott meg, folyamatos. Egyszerűen azt mondhatjuk, hogy ez működik, több szerkezetek, amelyek az energiát elnyeli, így nem csak a haj izzó, hanem a pigmentáció, seprűvénák, vagy a faggyúmirigyek.

Továbbá, ellentétben a lézer egy kisebb erő magyarázza szakszerűen a különbségek dematoložka Lézer központ Angyal Gréta Wohlová korlátozások hossza kezelés ugyanaz, mint a lézeres szőrtelenítés Epilálás, ultrahang, hasonló elven, mint az előző módszer is működik, a szőrtelenítés, ultrahang. A küld hullámok, melyek behatolnak a gyökere a hajszálat. Vannak átszámítva termikus energia, amely károsítja a növekedés funkciója a hajszálat akkor még nőni lassan, vagy gyengébb, de miután több ismétlés megszűnik nő összesen az alapvető különbség ahhoz képest, epilálás, lézer, illetve IPL, hogy az ultrahang képes eltávolítani a haj minden szín, minden pigmentáció fényes, vagy szürke, s végre is abban az esetben, ha a cserzett bőr.